Zdrav duh

Uzbuđena i prestravljena istovremeno: Adel se dugo odmarala od muzike i nastupa

Adel je najavila da će se vratiti na male ekrane sledeće nedelje kao najnovija poznata voditeljka za Saturday Night Live (Subotom uveče uživo).

Ponedeljak, 19.10.2020.

09:36

Izvor: Super žena

Uzbuđena i prestravljena istovremeno: Adel se dugo odmarala od muzike i nastupa
Foto: Getty Images/Christopher Polk

Podeli:

Pevačica, koja se odmarala od muzike i nastupa, pojaviće se u omiljenoj satiričnoj emisiji skoro 12 godina od svog prvog pojavljivanja. Kao muzički gost pridružiće joj se H.E.R. Dajući najavu na Instagramu, napisala je: "Dovraga, tako sam uzbuđena zbog ovoga!! I takođe apsolutno prestravljena! Moj prvi nastup u ulozi domaćice ikada i to još za emisiju 'Subotom uveče uživo'"!!!!

"Oduvek sam želela da imam taj samostalan trenutak, kako bih mogla da zasučem rukave i u potpunosti se bacim na to, ali trenutak nikada nije bio pravi. Ali ako treba izabrati pravi trenutak da se u takvo nešto upustiš zatvorenih očiju i nadaš se najboljem, onda je to 2020. zar ne?"

"Proći će skoro 12 godina od dana kada sam se prvi put pojavila u emisiji tokom takmičenja ... što je bila prekretnica za moju karijeru u Americi, tako da se osećam kao da sam napravila pun krug i jednostavno ne bih mogla da kažem ne!", nastavila je.

"Van sebe sam od sreće što će H.E.R biti muzički gost!! Toliko je volim, jedva čekam da se rastopi u tom vrelom haosu koji izvodi, a onda se zbunim dok se smejem između toga. Vidimo se sledeće nedelje."

Inače, u toku je 46. sezona SNL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare