Nikol Kidman iskreno o škakljivim scenama: Ni za jednu nisam rekla "ne"

Australijska glumica i pevačica Nikol Kidman na scenu je stupila sa tek navršenih 15 godina, a glumila je u više desetina filmova. Sada je odlučila da govori o čuvenim scenama seksa u filmu "Širom zatvorenih očiju".

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Chelsea Guglielmino / Staff
Foto: Getty/Chelsea Guglielmino / Staff

Pročitajte još:

Nikol Kidman izgledom zadaje domaći zadatak: Da li ste znali da ona izgleda ovako dobro?

Ova diva je tokom uspešne karijere, koja traje već nekoliko decenija igrala široku lepezu likova, a neke od tih uloga uključivale su "škakljive" scene golotinje i seksa - a najznačajnija među njima definitivno je ona u filmu "Širom zatvorenih očiju" iz 1999. godine.

Kad joj je reditelj Stenli Kjubrik rekao da će tražiti punu frontalnu golotinju, glumica je, kaže, prvo odgovorila: "Ah, ne znam baš".

Kidman je u ovom erotskom trileru glumila s tadašnjim suprugom Tomom Kruzom, a reditelj je od nje zahtevao da se pred kamerama potpuno razgoliti.

Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Pročitajte još:

Retko ko zna kako izgleda: Ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman "okupana" zlatom FOTO

"Rekao mi je: 'Želeću punu frontalnu golotinju', a moja prva reakcija bila je: 'Ah, ne znam baš'. Ali uspeli smo da se dogovorimo, postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulisano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju pre nego što bismo ih uopšte počeli snimati", navela je ona.

Na taj način je, kako je objasnila, mogla je da se oseća potpuno sigurno.

Foto: Getty/Gareth Cattermole / Staff
Foto: Getty/Gareth Cattermole / Staff

"Zaista sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvereno da istražim sve aspekte uloge koju su mi namenili. Nijednoj sceni nisam rekla 'ne', ali htela sam da budem sigurna u to što radim, nisam želela da mi se svi na setu smeju", ukazala je Kidman u intervjuu za "The New York Times", prenosi Daily Mail.

Nagrađivana glumica i u novoj HBO-ovoj mini-seriji "The Undoing" ima provokativnih scena, a premijera u Australiji iste, očekuje se upravo ovih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 24 sledeca idi na stranu