Zdrav duh

Posle Majli Sajrus još jedna pevačica videla vanzemaljce: "Da, devojko, otvori treće oko" VIDEO

Pevačica Demi Lovato je proteklog vikenda otišla u pustinju u Kaliforniji kako bi meditirala i tvrdi da je imala susret sa vanzemaljcima.

Utorak, 27.10.2020.

10:22

Izvor: Super žena

Posle Majli Sajrus još jedna pevačica videla vanzemaljce:
Foto: GettyImages, Emma McIntyre, Staff

Podeli:

U objavi na Instagramu napisala je da je provela nekoliko dana u nacionalnom parku "Džošua tri" sa prijateljima i doktorom Stivenom Grirom koji je, sudeći prema njegovoj biografiji, jedan od najvećih svetskih stručnjaka za NLO i vanzemaljski život.

Pevačicin susret sa NLO dogodio se brzo nakon njenog javnog raskida sa bivšim verenikom Maksom Erikom.

U objavi Demi Lovato je napisala da je pronašla mir i spokoj kada se povukla kako bi videla vanzemaljce.

"Proteklih nekoliko meseci duboko sam se bavila naukom o svesti i iskusila mir i spokoj kao nikada dosad, ali sam i videla neverovatne prizore kako na nebu tako i u mojoj blizini", napisala je Demi.

Ona objašnjava kako će planeta biti na lošem putu ka uništenju ako svi ne počnu da meditiraju. Kaže da ako bi samo jedan procenat stanovništva meditirao, vlada bi bila primorana da otkrije istinu o vanzemaljskom životu i promenile bi se navike koje uništavaju planetu.
Pored te objave, podelila je i nekoliko fotografija i snimaka neidentifikovanog svetla na nebu. Ipak nije objasnila na koji način meditacija može da spase planetu.

"Da, devojko, otvori treće oko", prokomentarisao je jedan od njenih obožavalaca.

Ostali fanovi su bili zbunjeni i napisali da samo žele novi album, prenosi Independent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.