Zdrav duh

Lindzi Von: "Opustim se, stomak mi poraste, na zadnjici mi se vidi celulit. Komentari bole"

"U poslednje vreme objavila sam nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a to je nešto mnogo strašnije nego što se čini na prvu loptu. Bez obzira na to što sam sportistkinja, dobijam ružne komentare zbog izgleda svog tela, koji me ponekad bole. Ja sam takođe normalna osoba i nekad se opustim, stomak mi poraste i na mojoj guzi se može videti celulit. Ipak, uvek se setim kako mi je moje telo pomoglo da ostvarim neverovatne stvari", poručila je Lindzi Von.

Sreda, 28.10.2020.

15:48

Izvor: Super žena

Lindzi Von:
Foto: Getty/Amy Sussman / Staff

Podeli:

Jedna od najboljih sportistkinja na svetu, pa i skijašica u istoriji ovog zimskog sporta Lindzi Von iskreno je u objavi na Instagramu pisala o ružnim komentarima njene linije, koji je i te kako zabole.

"Ponosna sam na to koliko sam jaka i srećna. Mogu vam obećati da nikad neću fotošopirati svoje telo, a ponosna sam i što nikad nisam imala nijednu plastičnu operaciju. Nema botoksa, filera ni mini-operacija. Doslovno ništa", navela je Lindzi Von.

Dodala je i da je "100 odsto prirodna i 100 odsto Lindzi".

"Zato šaljem poruku svima koji se ne osećaju dobro zbog svog izgleda: ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sebe bez obzira na to što hejteri govore. Posebno hvala svima koji su me podržavali", istakla je najbolja skijašica.

Žene su bile oduševljene njenom objavom te su joj poručile da je vole, da je fantastična i zapravo - legenda.

Lindzi Von se penzionisala u februaru prošle godine, a u karijeri je osvojila 82 pobede, 4 manje od čuvenog rekorda švedskog skijaša Ingemara Stenmarka i tako odlazi u penziju kao najtrofejnija skijašica svih vremena. Tokom karijere je osvojila četiri velika Kristalna globusa, uz 16 malih, olimpijsko zlato u spustu, a svetskaprvakinja je bila i u spustu i u superveleslalomu. Na Zimskim olimpijskim igrama je osvojila još dve medalje, a na Svetskom prvenstvu se na podijumu našla još pet puta.

U vezi je sa kanadskim hokejašem Pernelom Karlom Subanom od decembra 2017. godine. Od 2013. do 2015. godine bila je u vezi sa čuvenim golferom Tajgerom Vudsom, a pre toga bila je udata za kolegu skijaša Tomasa Vona i to od 2007. do 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.