Zdrav duh

Nepromišljena Kejt otkrila koje psovke koristi u prepisci s najbližima na dvoru VIDEO

Jedan trenutak nepažnje bio je dovoljan da ceo svet otkrije kako se dopisuje britanska kraljevska porodica, odnosno koje emotikone koriste u svaqkodnevnoj komunikaciji, a za sve je kriva nepromišljena Kejt Midlton.

Utorak, 01.12.2020.

11:26

Izvor: Jutarnji.hr

Nepromišljena Kejt otkrila koje psovke koristi u prepisci s najbližima na dvoru VIDEO
Foto: GettyImages/Handout/Handout

Podeli:

Naime, 38-godišnja vojvotkinja od Kembridža slučajno je otkrila da je ljubiteljka emotikona koji psuje, kao i onog koji prikazuje krastavce.

Ova greška omakla joj se na snimanju najnovijeg video-priloga "Early Years" u kom, kako sam naslov nalaže, vojvotkinja govori o važnosti ranog detinjstva.

U video-materijalu koji je objavljen na @kensingtonroyal, službenom profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža na Instagramu može da se vidi kako Kejt Midlton okreće ekran svog moblnog telefona ajfon 10 u kameru za vreme najnovijeg video-klipa kako bi pokazala da odgovara na brojna pitanja o svojoj kampanji za pomoć deci u ključnim ranim godinama.

U video-zapisu ona je zahvalila "ogromnom broju" svojih pratilaca na društvenim mrežama koji su poslali pitanja "sa prekrasnim emotikonima u prilogu", kako ističe, pre nego što je otkrila i svoje najčešće korišćene emotikone.

Iako bismo prvo pomislili da će najčešće korišćen emotikon u kraljevskoj porodici sigurno biti kruna, Kejtina nepažnja otkrila je neke zanimljive navike među plemićima plave krvi.

Čini se da je najčešće korišćen kraljevski emotikon onaj koji prikazuje dve devojke koje se drže za ruke, što se obično koristi da simbolizuje prijateljstva (a vojvotkinja ga možda koristi kako bi ilustrovala decu), dok je, vrlo neočekivano, simbol ananasa usledio na drugom mestu najčešće korišćenih (iako niko nema pojma u kojem bi ga kontekstu koristili na dvoru).

Ipak, najveće iznenađenje je da je među najčešće korišćenima i emotikon koji psuje. Možda ga ona i kraljica razmenjuju dok se dopisuju o Megan? Kako god, jasno je da su i plemići samo ljudi kojima se omakne koja psovka.

*ALT

Na listi sledi emotikon ljubičastog vanzemaljca (možda, na primer, ne smeju da spominju ime ozloglašenog princa Endrua, koji se družio sa osuđenim pedofilom, a i sam se suočio sa sličnim optužbama) i emotikon koji povraća (sasvim logičan sled emotikona, ako je na primer, ljubičasti vanzemaljac stvarno zamena za nekoga neomiljenog na dvoru), piše Jutarnji.

Među najomiljenijim emotikonima je i onaj koji prikazuje krastavce. Mnogi smatraju kako ga možda pripadnici kraljevske porodice razmenjuju razgovarajući o zdravoj ishrani i dogovarajući menije za večere, ali nekako više smisla ima da je on, na primer, Kejtin odgovor na ranje: "Kada stižeš na džin tonik? Da kažem sluškinjama da ti smiksaju jedan sa limetom ili sa krastavcem?". Kako god, ima više smisla od ananasa.

Poslednji na listi omiljenih emotikona je oblak vetra. E, sad... Sasvim je moguće da ga koriste u razgovorima o vremenu u Velikoj Britaniji, koje je uvek loše, kišovito i vetrovito, pa i sami Britanci često pričaju o vremenu. Ali postoji i ona druga opcija, onaj drugi vjetar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare