Zdrav duh

Atraktivna manekenka uživa na sunčanoj plaži u odeći Deda Mrazove ljubavnice FOTO

Atraktivna italijansko-američka manekenka Klaudija Romani (38) uživa u božićnim radostima.

Četvrtak, 03.12.2020.

14:56

Izvor: Jutarnji.hr

Atraktivna manekenka uživa na sunčanoj plaži u odeći Deda Mrazove ljubavnice FOTO
Foto: GettyImages/Gustavo Caballero/Stringer

Podeli:

Zgodna Italijanka se zbog karijere iz rodne zemlje preselila u Dansku, odakle je otišla u Veliku Britaniju, a u poslednje vreme provodi se uživajući na plažama u Majamiju.

Ova seksi manekenka se pojavila na naslovnim stranama magazina "GQ" i "Maxim", a "FHM" je 2006. godine svrstao među 100 najseksepilnijih žena na svetu. Od 2010. godine živi u Majamiju na Floridi, a prošle godine je postala američka državljanka. Sada su je paparaci uhvatili na peščanom Saut biču u božićnom izdanju.

Obukla je mali crno-ljubičasti bikini uz koji je kombinovala ljubičastu kapu Deda Mraza. Na plažu je ponela i jarko roze peškir pa se opuštala uživajući u mirnom zalasku sunca na plaži pritom izgledajući poput seksi ljubavnice Deda Mraza.

Osim što se bavi manekenstvom, ova seksepilna Italijanka radi i kao fudbalski sudija, ima položenu licencu i može da sudi u elitnom rangu italijanskog fudbalskog prvenstva. Ranije je jednostavno objasnila šta je privlači kod suđenja:

"Trčanje po terenu sa tim igračima i donošenje odluka jednostavno je neodoljiva prilika", rekla je Klaudija Romani, koja je vatrena navijačica kluba "Milan".

Ona je ranije bila poznata javnosti kao bivša devojka legendarnog penzionisanog fudbalera Filipa Pipa Inzagija, a danas je verena za Krisa Vehovca, koji je zaslužan za njene brojne seksi fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.