Zdrav duh

Ris Viderspun pozirala sa ćerkom: "Iste ste, nemojte više da se fotografišete" FOTO

Glumica Ris Viderspun objavila je na Instagramu fotografiju sa dvadesetjednogodišnjom ćerkom Avom Filip i dobila mnoštvo komplimenata.

Četvrtak, 10.12.2020.

13:06

Izvor: 24sata.hr

Ris Viderspun pozirala sa ćerkom:
Foto: GettyImages/Frazer Harrison/Staff

Podeli:

Ris (44) i Avin otac, Rajan Filip venčali su se 1999, ali njihova ljubav je prestala pre 13 godina. Otišao je svako na svoju stranu, podigli su decu, a onda i pronašli nove partnere i dobili sa njima po jedno dete.

Ris je aktivna na društvenim mrežama, a ovih dana je ponovno oduševila sve one koji je prate jer je objavila fotografiju sa svojom ćerkom Avom.

Obožavaoci holivudske glumice jednostavno ne mogu da se načude koliko su slične. To ih već mesecima iznenađuje, a mnogi su i ovaj put priznali kako su ih jedva raspoznali.

“Kako ti je ukrala čitavu facu?”, upitala je jedna pratiteljka, dok je druga zaključila: "To ti je ćerka?"

Ris se našalila da je morala da moli svoje najstarije dete da nosi isti džemper kao ona jer se tada ne zna koja je koja. Glumica je ćerku dobila sa glumcem Rajanom Filipom (46), a svaki put kad objave zajedničke fotografije, komentari su preplavljeni natpisima o "bliznakinjama".

Ris i Filip venčali su se 1999, a upoznali su se na njenom 21. rođendanu, dakle, dve godine ranije. Imaju dvoje dece, Avu i sina Dikona (17). Rastali su se pre 13 godina, a otada je svatko dobio još jedno dete, pišu strani mediji.

Ris se udala za Džima Tota 2011. i godinu dana kasnije dobili su sina Tenesija (8), dok je Rajan 2011. dobio ćerku Kailani (9) sa bivšom devojkom Aleksis Knap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare