Zdrav duh

Ne zna se koja je lepša: Georgina Rodrigez objavila fotografiju sestre FOTO

Verenica Kristijana Ronalda, zanosna Georgina Rodrigez, svojom pojavom svakodnevno privlači pažnju, a retko ko je znao da Georgina ima i atraktivnu sestru Ivanu kojom se pohvalila na svom Instagramu.

Četvrtak, 31.12.2020.

12:52

Izvor: Super žena

Ne zna se koja je lepša: Georgina Rodrigez objavila fotografiju sestre FOTO
Foto: GettyImages/Pascal Le Segretain/Staff

Podeli:

To je jedna od retkih fotografija Georgine s članovima porodice koja je rodom iz Argentine. Ivana Rodriguez otkrila je kako provodi slobodno vreme sa mlađom sestrom u gradu Hihon na severu Španije u kom već godinama živi s partnerom Karlosom Garsijom.

Georgina i Ivana izuzetno su bliske pa ni ne čudi što odlučile da praznike provedu zajedno. Ivana obožava Georgininu ćerku Alanu Martinu, a jako je bliska i sa ostalo troje dece budućeg zeta Kristijana Ronalda.

Inače, ljubav fudbalera i atraktivne crnke započela je kao iz bajke i to pre četiri godine. Georgina je radila kao prodavačica u jednom od butika luksuznog brenda Guči. Cristiano je tamo prvi put video i odmah su osetili neku hemiju. Nekoliko dana kasnije sreli su se na događaju jednog drugog brenda.

“Tek smo tada mogli otvoreno da razgovaramo. Bila sam opuštena jer nisam bila na poslu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene i za njega”, rekla je Georgina.

Sve to se dogodilo 2016. godine, a već 2017. Ronaldo je otkrio da je postao otac blizancima Mateu i Evi Mariji. Mnoge je iznenadilo da mu je decu zapravo rodila surogat-majka, a ne Georgina, prenosi Večernji list.

Ona ih je prihvatila kao svoje i nije ih puštala iz vida, a isto tako i njegovog najstarijeg sina Kristijana Ronalda juniora. Samo mesec dana nakon što su blizanci došli na svet, Ronaldo i Georgina potvrdili su da čekaju bebu. Nekoliko dana pre porođaja, Rodrigez je partneru posvetila emotivni status na društvenim mrežama.

"Kakav poseban dan! Nazdravićemo, ali sa nekim bezalkoholnim pićem. Ostani uvek takav kakav jesi, a ja ću biti ovde, podržavati te i pružiti ti ljubav i mir i sve što ti treba kada dođeš kući. Bez obzira na to jesu li dani dobri li loši, jer jedino tako možemo da uspemo", napisala je.

Devojčicu Alanu Martinu rodila je u novembru 2017, a fotografija koju je objavila nakon porođaja dobila je 11 miliona lajkova, najviše te godine. Godinu dana kasnije, Ronalda je jedna žena optužila za silovanje.

Fudbaler je odlučno negirao sve optužbe, a njegov advokat na sudu ga je branio rekavši da je Ketrin Majorga pristala na seks s Cristijanom i da nije počinio nikakav zločin. Isto je odlučio i sud 2019. pa fudbaler nikada nije osuđen.

Te godine počelo je da se šuška da su se Kristijano i Georgina verili, ali to se nije dogodilo. Georgina je rekla da sada imaju druge prioritete, ali da bi u budućnosti žarko želela da postane njegova supruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.