Zdrav duh

Džej Lo ulovljena u bikiniju: Najzgodnija na Instagramu, a paparaci su je sada snimili na plaži FOTO

Dženifer Lopez je oduvek bila sinonim za mladolikost i savršenu figuru.

Ponedeljak, 11.01.2021.

17:55

Izvor: Blic

Džej Lo ulovljena u bikiniju: Najzgodnija na Instagramu, a paparaci su je sada snimili na plaži FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Latino diva već godinama oduševljava javnost izvajanim telom i činjenicom da je praktično našla način da zaustavi vreme, s obzirom na to da izgleda bolje nego na početku karijere, iako je već zagazila u pedesete.

Njene provokativne fotografije u bikiniju ili tesnoj sportskoj opremi malo koga ostavljaju ravnodušnim, a na zategnutim nogama, savršeno izvajanoj zadnjici i pločicama na stomaku pozavidele bi joj i tri decenije mlađe dame.

*ALT

Pevačica zanosno telo duguje napornom vežbanju i rigoroznoj ishrani siromašnoj ugljenim hidratima. Plod truda je i više nego očigledan! Malo ko na svetu može da stane na crtu Džej Lo, premda je već u zrelim godinama.

Iako na društvenim mrežama često viđamo pevačicu u golišavim izdanjima, njene paparaco fotke u bikiniju su veoma retke.

*ALT

Nedavno je uhvaćena na plaži u popularnom letovalištu Turks i Kaikos, gde je paradirala plažom u crnom jednodelnom kostimu i pogledajte kako to izgleda na neobrađenim fotografijama na kojima ne pozira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.