Zdrav duh

Gvinet Paltrou priznala da se nije osećala prijatno zbog slave

Glumica Gvinet Paltrou se u poslednjih nekoliko godina sklonila od kamera, a nedavno je izjavila da samo jedna osoba može da je namami da se vrati nazad.

Četvrtak, 14.01.2021.

12:50

Izvor: SKY NEWS

Gvinet Paltrou priznala da se nije osećala prijatno zbog slave
Foto: EPA/EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

Iako je osvojila nagradu Oskar sa samo 26 godina, Gvinet Paltrou je priznala da se nikada nije osećala prijatno zbog slave koju joj je doneo uspeh.

Glumica je prisutna u javnosti više od 20 godina i glumila je u desetinama filmova, uključujući Marvelov "Iron Man".

Razgovarajući sa Naomi Kembel za veb-serijal "No Filter" majka dvoje dece rekla je da kako je starija, više procenjuje svoju karijeru.

"Iskreno nije bilo toliko prijatno da se bude javna ličnost ili ispred kamere, iako to već toliko dugo radim. To sam shvatila kasnije u životu", istakla je.

Nastavlja da se povremeno oseća stidljivo i da nije po prirodi ekstrovertna.

"Počela sam time da se bavim veoma mlada. Radila sam dugo pre nego što sam se zapitala da li mi se uopšte sviđa taj posao, da li mi je ugodno da radim ovo i da li želim li da budem glumica?", kazala je Gvinet Paltrou.

Paltrou se 2018. godine udala za televizijskog producenta Breda Falčuka, a rekla je kako je jedino muž uspeo da je nagovori da se vrati glumi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare