Zdrav duh

Naučite da slikate, vajate, stare zanate i još ponešto: SC Šumice organizuje radionice VIDEO

Ako vas obaveze i negativne misli opterećuju, vreme je da se okrenete aktivnostima koje će vas opustiti i rasteretiti. Baš zbog toga nastale su kreativne radionice.

Subota, 16.01.2021.

12:56

Izvor: Super žena

Naučite da slikate, vajate, stare zanate i još ponešto: SC Šumice organizuje radionice VIDEO
Foto: Printskrin/Prva TV

Podeli:

"Upoznaću polaznike kako da rade sa vunom jer ona može da se koristi po principu mokrog filcovanja i suvog filcovanja. Mokro filcovanje podrazumeva rad sa vodom, a suvo se radi isključivo iglom tako što se komadi vune ubadaju iglom i na taj nalin se stvaraju željene figurice. Poenta je u tome što vuna ima završetke kao grane bora i da se iglama nateraju ti završeci da se spajaju i stvaraju tako čvrste veze. Na taj način se dobijaju ti tako čvrsti oblici. Meni je u cilju da upoznam mlade ljude sa blagodetima vune koja može da se koristi u cilju nekog blagog izraza, ali i nekih odevnih predmeta", otkriva za TV Prva voditelj radionice Milica Bulatović.

Direktor SC "Šumice" Aleksandra Milovanović kaže da trenutno imaju kreativne radionice vajarstva, slikarstva, slikanje na svili, slikanja na staklu i stare zanate.

"Imamo i radionicu filma, plesa i svi zainteresovani mogu da se prijave putem našeg sajta, telefona i lično. Radionice su predviđene i za decu i za odrasle".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare