Zdrav duh

Ima 62 godine, niko joj ne bi dao ni 40: "Kad me vide sa sinom, misle da mi je muž" FOTO

Manekenka Lesli Karlton ima pune 62 godine, ali mnogi kada je vide ne mogu da poveruju da je zagazila u sedmu deceniju života. Nije čudno da dame koje su se bavile javnim životom i u poznijim godinama vode računa o liniji, a Lesli Karlton je otkrila i koja je njena tajna mladolikog izgleda.

Četvrtak, 21.01.2021.

08:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Imam 62 godine, kada me vide u javnosti sa sinom, svi misle da mi je muž ili brat", navela je ona.

Lesli Karlton živi i na Baliju i u Los Anđelesu, a veliki deo života provela je na Baliju i u Indoneziji. Tokom proteklih godina nalazila se na brojnim naslovnim stranicama magazina. Snimila je veliki broj reklama, a manekenstvom se bavila od rane mladosti. I danas sa svoje 62 godine je manekenka za kupaće kostime.

Za portal "mvpnews" navodi da je sada u boljoj formi nego kada je imala 40 godina.

"Iako imam 62 godine, i dalje mi se nabacuju klinci, niko ne veruje da imam više od 40 godina", rekla je ona.

Lesli Karlton inače ima sinove Seftona (44) i Aurelija (42), a baka je Oliviji i Lilijani (10)". Udata je za holivudskog glumca Matijasa Hjua (62).

Navodi i da se kao mlada nije bavila sportom, ali da je pazila šta jede.

"Oduvek sam slušala savete moje bake, koja je bila plesačica, i koja je jela male obroke na svaka dva do tri sata. Uvek sam pazila i da hidrati i proteini treba da budu u jednom obroku veličine dlana, dok povrće treba da zauzima dvaput veći prostor. U tridesetim godinama sam počela da se bavim sportom, skijanjem i karateom. Tek pre 10 godina sam počela da dižem i tegove i to mi je pomoglo da danas izgledam ovako", poručila je manekenka.

Dodaje i da joj koža nije kao u dvadesetima, ali da joj je linija znatno bolja nego u tom periodu života.

"Svakog dana se merim. Kada vidim koliko imam kilograma svakog dana, lakše odredim da li preterujem u jelu. Jedem na svaka dva do tri sata, a jednom nedeljno imam dan kada jedem sve što želim. Spavam osam sati svake noći, svakog dana vežbam, svakog dana odvojim vreme da budem sama u prirodi. I na kraju, uvek pristupam pozitivno stvarima", poručila je manekenka, te dodala da jede i burgere i pije vino, ali samo nedeljom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.