Zdrav duh

Usred glasina o razvodu Kim Kardašijan mami uzdahe fotografijama u bikiniju FOTO

Poznata starleta Kim Kardašijan uprkos glasinama o njenom razvodu od muzičara Kanjea Vesta uživa u odmoru i stalno objavljuje egzotične fotografije koje njene pratioce ostavljaju bez daha.

Četvrtak, 21.01.2021.

15:15

Izvor: foxnews.com

Usred glasina o razvodu Kim Kardašijan mami uzdahe fotografijama u bikiniju FOTO
Foto: EPA/EFE/NINA-PROMMER

Podeli:

Poslednje što je objavila je fotografija u crnom bikiniju, a pored napisala da to nije život, već raj.

U pozadini se vide glamurozan bazen i planinski masiv.

Početkom godine počele su da kruže glasine kako se Kardašijan (40) i Vest razvode,

Rijaliti zvezda i reper počeli su vezu u maju 2014. godine, a kako su prenosili mediji nedavno su prestali da idu kod bračnog savetnika

Vest navodno ima dogovor da se vidi sa advokatom sa kojim će razgovarati o razvodu, dok su drugi izvori rekli da oni odlaze na savetovanje kako bi rešili bračne probleme.

Dobitnik Gremija bio je ćutljiv po pitanju glasina o razvodu, a poslednji put je bio aktivan na društvenim mrežama tokom kampanje za američke predsedničke izbore, a rijaliti zvezda od skoro ima više od 200 miliona pratilaca na Instagramu.

Kardašijan, sa njihovo četvoro dece, nije napušala zajedničku kuću u Los Anđelesu, dok se Vest navodno preselio na ranč u Vajomingu.

"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.