Zdrav duh

Krenula maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum niže uspehe FOTO

Leni Klum, ćerka proslavljene nemačke manekenke Hajdi Klum, sve je traženija u svetu mode, a njenim novim angažmanom se pohvalila i ponosna mama.

Sreda, 27.01.2021.

16:04

Izvor: tportal.hr

Krenula maminim stopama: Ćerka Hajdi Klum niže uspehe FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nakon što je sa majkom zasijala na naslovnici "Voga", ćerka slavne nemačke manekenke dobila je još jednu novu priliku. Upravo njoj je pripala čast da otvori ovogodišnja nedelja mode u Berlinu.

Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnja nedelja mode u Berlinu nije se održavao uživo pred publikom, već putem direktnog prenosa, pa se završio 20. januara, a mlada manekenka od tada samo niže uspehe.

Hajdi je na svom profilu na Instagramu sa velikim ponosom pokazala kako izgledaju fotografije koje je 16-godišnja Leni snimila za poznati časopis "Hunger".

Plavokosa tinejdžerka neverovatno liči na slavnu majku pa su svi saglasni da ćemo za Leni još da čujemo u godinama koje su pred nama.

Reč je o crno-belim fotografijama u retro modnim kombinacijama, a naslednica Hajdi Klum to snimanje je odradila kao iskusni model.

Isto kao manekenske zvezde Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford i Lil Grejs Mos, ćerka Kejt Mos, i Leni Klum, odnosno punog imena Helena, ima veliku podršku svoje mame Hajdi.

Inače, Lenin biološki otac je poznati italijanski biznismen Flavio Brijatore, a kad je Hajdi stupila u brak sa pevačem Silom, Leni je počela da živi sa ocem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.