Pastorka potpredsednice Amerike probija se u modnom svetu

Ela Emhof, pastorka potpredsednice Amerike Kamale Haris i ćerka Daga Emhofa, polako se probija u modnoj industriji.

Zdrav duh | Super žena |, people.com |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dvadesetjednogodišnja Ela Emhof je apsolventkinja likovnih umetnosti u školi dizajna Parsons u Njujorku, gde je njena uža oblast tekstil, a sada je potpisala ugovor sa prestižnom agencijom "IMG models".

Agencija je poznata po radu sa supermodelima kao što su Žizel Bundšen, Džidži i Bela Hadidm Stefani Simor, Lili Oldridž i druge.

"Ne radi se više o obliku, veličini ili polu, Ela prenosi ovaj trenutak. Saopštava drkost i radost", rekao je predsednik "IMG models" Ivan Bart.

Kako prenosi "Njujork tajms", Ela je Bartu zapala za oko prvi put kad ju je ugledao letos tokom predizbornih aktivnosti. Razgovarali su i vrlo brzo su ugovorili da se ona priključi agenciji "IMG models".

"Bila sam iznenađena dešavanjima sa IMG jer kad sam bila mlađa rad u takvoj agenciji nisam videla kao opciju za sebe u budućnosti. Kao nekome ko je, kao i većina mladih devojaka, imao probleme sa samopouzdanjem, bilo mi je zastrašujuće da uđem u svet koji je fokusiran na telo", rekla je Ela Emhof za "Njujork tajms".

Ipak se raduje što je deo promene koja se dešava modnoj industriji i kojom se dozvoljava veća raznolikost i autentičnost, koju ona pokazuje svojom neobičnom frizurom i brojnim tetovažama.

Ima 18 tetovaža, mnoge je uradila sama tokom karantina zbog koronavirusa i dodaje da njeni roditelji ne znaju za svaku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 39 sledeca idi na stranu