Zdrav duh

Ispunila san mnogih žena: Gvinet Paltrou lansirala vibrator s dvostrukom funkcijom FOTO

Sveća s mirisom orgazma, sveća s aromom vagine...i sada, ergonomski vibrator koji obećava eksploziju ženskog užitka i rasplamsava erotske fantazije u bilo kom trenutku dana. Sve su to briljantne ideje glumice Gvinet Paltrou sprovedene u delo i lansirane na tržište pod imenom njene firme Goop.

Utorak, 16.02.2021.

20:50

Izvor: Super žena

Ispunila san mnogih žena: Gvinet Paltrou lansirala vibrator s dvostrukom funkcijom FOTO
Foto: shutterstock/ lev radin

Podeli:

Nakon što je rešila da odahne od glumačke karijere, ova višestruko nagrađivana holivudska glumica potpuno se posvetila velnes sektoru i već godinama na tržište lansira raznorazne proizvode u tom duhu, od linije suplemenata, opreme za dom i šminke do garderobe i predmeta za kuhinju.

A sada je na red došao i jedan proizvod koji je isključivo namenjen ženskom seksualnom boljitku: Wand, vibrator s dva lica koji omogućava stimulaciju, kako unutrašnjih tako i spojnih ženskih genitalija. Zanimljivo je da je pre nekoliko meseci Dakota Džonson, partnerka bivšeg supruga Gvinet, Krisa Martina, postala jedan od kreativnih direktora brenda "Maude" specijalizovanog za ženske seks igračke.

Vibrator koji obećava snažne emocije

Najnoviji proizvod koji je lansirala Gvinet je vibrator izrazito falusnog oblika o kojem se zasad znaju dve važne stvari. Pod jedan - da poseduje osam različitih načina vibriranja s različitim intenzitetima kako bi korisnica mogla da istražuje razne metode nadraživanja i pod dva - da je vodootporan, što znači da možete mirno da ga koristite u kadi ili ispod tuša. Osim toga reč je o dva u jedan proizvodu, odnosno o vibratoru koji istovremeno može da stimuliše unutrašnjost vagine, ali i klitoris.

Autoerotizam? Dobrodošao je, naročito za one u vezama na daljinu

Jesu li seks igračke nešto poželjno i korisno? Seksualna psihološkinja Bjankamaria Frakas smatra da su seks igračke namenjene ženama itekako dobrodošle, naročito s obzirom na to da su takvi predmeti jako dugo bili smatrani isključivo muškom stvari. Osim toga, rezultati brojnih istraživanja su i više nego jasni: u vreme pandemije i socijalnog distanciranja upotreba takvih igračaka, jednako kao i erotske književnosti i filmova, među ženama je u značajnom porastu. To je način da se seksualnost održi živom, posebno kod svih onih partnera koje je situacija s pandemijom razdvojila na duže vreme.

"Važno je naglasiti da masturbacija, odnosno prepuštanje polnim užicima nasamo omogućava bolje upoznavanje vlastitog tela, što je itekako korisno za igru udvoje, a ujedno povećava emocionalni doživljaj, ublažava nesanicu i stres, povećava odbranu imunološkog sistema i pruža osećaj mira i zadovoljstva. Dakle, Gvinet Paltrou je, što bi se reklo, opet pogodila "u centar" jer je odabrala pravi trenutak i pravi proizvod za ova izazovna vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.