Zdrav duh

Za lajkove pozirala gola na ugroženoj vrsti slona: "Volim životinje" FOTO

Influenserka na Instagramu Alesija Kafelnikova objavila je na svom profilu video-snimak u kojem se vidi kako gola pozira na ugroženoj vrsti slona, zbog čega je razbesnela svoje brojne pratioce.

Ponedeljak, 22.02.2021.

12:57

Izvor: index.hr

Za lajkove pozirala gola na ugroženoj vrsti slona:
Foto: Profimedia

Podeli:

Odmah nakon njene objave javio se za "San" portparol udruženja Sačuvajmo azijske slonove, koji nije skrivao zgroženost zbog njenog ponašanja.

"Dotična se snimala na azijskom slonu, a upravo se ova vrsta slona neprestano bori za preživljavanje, jer ih brutalno iskorišćavaju za turizam i zabavu. Udruženje Sačuvajmo azijske slonove zakonski se zalaže za zabranu oglašavanja i prodaje neetičnih mesta na kojima se ta posebna bića komercijaliziraju i zlostavljaju", rekao je portparol.

Nakon velikog broja negativnih komentara oglasila se i Kafelnikova i objavila još jednu fotografiju sa slonom.

"Volim slonove i volim Bali. Bilo je to privatno fotografisanje, uopšte nisam imala nameru da povredim nečija osećanja. Volim balijsku kulturu i poštujem indonezijska pravila. Žao mi je ako ste u ovome videli nešto negativno. Želela sam da vam pokažem da volim i poštujem životinje, a posebno slonove, više od svega", poručila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.