Zdrav duh

Nakon zahvata uživa na plaži: "Zbog jo-jo efekta, grudi su mi bile izduvane i grozne" FOTO

Poznati ženski DJ Šantel Džefris postala je nezaobilazno ime i u modeling sferi.

Sreda, 24.02.2021.

15:18

Izvor: Jutarnji.hr, Super žena

Nakon zahvata uživa na plaži:
Foto: EPA/EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

U poslednje vreme pozirala je za Rijaninu liniju "Savage/Fenty", "SKIMS" kolekciju Kim Kardašijan, marku "PrettyLittleThing", pa čak i za brend "Fashion Nova".

Bivša devojka Džastina Bibera, američkog DJ-a Diploa i repera Trevisa Skota odvojila je malo vremena za sebe i svoje prijateljice, sa kojima se uputila na plažu.

Osim što se bavi manekenstvom, ova atraktivna 28-godišnjakinja, radi i kao DJ, a paparaci su je uočili na Majami Biču dok se odmarala na ležaljci.

"Uhvaćena" je u narandžastom bikiniju sa zanimljivim printom, dok je minijaturni donji deo otkrivao sve njene tetovaže.

Foto: Profimedia

Kosu je stilizovala u meke talase, a odeću za plažu i fotografisanje za Instagram začinila je zlatnim nakitom. Odvojila je trenutak da napravi selfi za svoje obožavatelje, a uz nju su na ležaljci bili Luj Viton torbica i sunčane naočare.

Dan pre nego što se uputila na plažu, Šantel je kod kuće, čini se, isprobavala bikinije pa je tako i na Instagramu objavila dve nove slike u zeleno-ružičastom bikiniju.

Šantel se prvi put istakla u javnosti nakon što su je 2014. mediji povezivali sa pevačem Džastinom Biberom. Uskoro se proslavila se kao DJ.

Objavila je singl "Wait" u saradnji sa Vory i Offset 2018., a godinu kasnije i "Chase The Summer" sa Džeremajom.

Zvezdu su povezivali i sa sadašnjim partnerom Kajli Džener, Trevisom Skotom, kao i sa dečkom Megan Foks, Mašin Gan Keli pa DJ-em Diplom.

Atraktivna Šantel sada je u vezi s pevačem benda "Chainsmokers" Druom Tagartom.

Mlada Šantel je još 2017. hrabro govorila o smanjenju i podizanju svojih grudi. O svom traumatičnom iskustvu razgovarala je sa svojim obožavateljima putem vloga jer, kako kaže, želi da pomogne svojim pratiocima koji razmišljaju o kozmetičkim izmenama svog tela.

Iskreno je govorila o svom lošem iskustvu.

Tvrdila je da je zbog stresa znatno varirala u težini i htela je da osigura da joj grudi ostanu iste veličine uprkos svojoj figuri sklonoj jo-jo efektu.

Najviše je bila teška, priznala je, 58 kg, dok bi onda naglo znala da padne i na 45 kg. To je značilo da se veličina njenog grudnjaka, objasnila je, menjala od D korpe sve do B.

"To je prilično velika razlika", rekla je u videu.

"Kada pređete sa D na B korpu i izgubite taj volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini ih izduvanim i visećim i možete da dobijete i strije, pa jednostavno nije najbolje izgledalo", rekla je.

Iako se odlučila za ugradnju implantata, sada retrospektivno tvrdi da nije dobila najbolji savet od medicinskih stručnjaka koje je tražila.

"To što su lekari ne znači da sve znaju", upozorila je svoje fanove 23-godišnja Instagram zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.