Zdrav duh

Verujete li u energiju i zakon privlačenja? Probajte, ništa ne košta

"Ako mislite da nešto možete da uradite i ako mislite da nešto ne možete da uradite, u pravu ste, u oba slučaja", rekao je čuveni američki magnat Henri Ford.

Sreda, 03.03.2021.

08:45

Izvor: Super žena

Verujete li u energiju i zakon privlačenja? Probajte, ništa ne košta

Podeli:

Henri Ford je verovao da može i ušao je u istoriju, ali i bogatstvo, napravivši prvi automobil koji prosečan Amerikanac može da priušti. Automobil je tako prestao da bude skupoceno čudo, a njegova vizija i konstatan napor da sistemski pojeftinjuje troškove, njega su učinili bogatim i čuvenim, a nama pomogli da možda baš danas na posao dođemo automobilom.

O zakonu privlačenja i energiji napisano je mnogo knjiga, a suština je vrlo jednostavna. Sami privlačimo u svoj život ono što želimo jer je sve oko nas energija. Svojim mislima, svesnim ili nesvesnim, šaljemo vibracije koje se materijalizuju kroz ljude, događaje, novac. Ako smo stalno neraspoloženi, brinemo, mislimo o nedostatku novca, bolesti, lošim događajima, to će nam se i dešavati. Ako smo raspoloženi, imamo pozitivne misli, verujemo u sebe sa osećanjem zahvalnosti prema onome što sada imamo i verom da ćemo uspeti u onome što želimo - to će nam se i dešavati.

Teoretičari zakona privlačenja kažu da treba da mislimo na lepe stvari, da verujemo da ih zaslužujemo, da ugađamo sebi i verujemo da je život zadovoljstvo u kojem treba uživati. Setite se stanja zaljubljenosti. Kad god ste srećni, kad smo usklađeni sa svojom suštinom, dešavaju se lepe stvari.

Napravite malu vežbu. Fokusirajte se na ono što želite (neka to bude realna želja - poziv određene osobe, promena posla, veća zarada) i osetite iskrenu radost kao da se to već ostvarilo. Ne sumnjajte, odstranite loše misli, nevericu. Verujte, želite i iskreno se radujte što će se to desiti. Ubacite sebe u stanje radosti zbog ispunjenja želje i pustite da energija radi. Ne razmišljajte o načinu kako će se to desiti i preprekama, prepustite se pozitivnim emocijama.

"Sve što smo rezultat je onoga što smo mislili", rekao je Buda.

A ukoliko sumnjate, skeptični ste i u startu odbacujete ideju, setite se da možda ne razumemo na najbolji način kako funkcioniše ceo proces električne energije ali uživamo u njenim benefitima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare