Zdrav duh

"Prava si vatra": Trudna Emili Rajtakovski ponovo se obnažila FOTO

Manekenka Emili Rajtakovski je u 36. nedelji trudnoće, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je pozirala "kao od majke rođena".

Sreda, 03.03.2021.

09:40

Izvor: 24sata.hr

Foto: Profimedia

Podeli:

Ponosno je istakla trudnički stomak.

I dok lagano broji dane do dolaska prinove, manekenka Ratajkowski (29) koristi svaki trenutak kako bi obeležila dane trudnoće. Inače je poznata po objavljivanju golišavih fotografija na društvenim mrežama pa nije ništa drugačije ni dok je u "blaženom stanju".

Ovo nije prvi put da je Emili pozirala u ovakvom izdanju, ali sada je otišla korak dalje pa je osim stomaka pokazala i zadnjicu. Pratioci su joj u komentarima pisali kako izgleda božanstveno i da joj trudnoća pristaje. Bilo je i onih koje je iznenadila ovakvim fotografijama.

"Goriš, prava si vatra", jedan je od komentara.

Rukama je prekrivala grudi i zavodljivo gledala u kameru. Emili je uprkos trudnoći zadržala liniju na kojoj joj zavide brojne obožavateljke.

Termin joj je sredinom marta, a za istakla je da neće da otkrije pol deteta.

"Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju da li znamo šta želimo. Volimo da odgovaramo da nećemo znati pol dok naše dete ne napuni 18 godina i da će tada da nas obavesti. Svi se tome smeju", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare