Zdrav duh

Bivša manekenka se nizom objava pozdravila pa obrisala profil na Tviteru

Bivša manekenka Krisi Tajgen odlučila je da izbriše svoj profil sa Tvitera.

Četvrtak, 25.03.2021.

11:41

Izvor: B92

Bivša manekenka se nizom objava pozdravila pa obrisala profil na Tviteru
Foto: Profimedia

Podeli:

"Preko deset godina bili ste moj svet. Iskreno, puno dugujem svetu koji smo stvorili ovde. Mnoge od vas smatram svojim stvarnim prijateljima", započela je niz objava pre no što je u potpunosti izbrisala profil Krisi Tajgen.

"Ali, vreme je da se kaže zbogom. Ovo na mene ima više negativan uticaj nego pozitivan i vreme je da se nešto promeni", nastavila je sa objašnjenjem svoje odluke.

Čini se da joj je glavni problem da se nosi sa negativnim komentarima.

"Moj je životni cilj da usrećujem ljude. Bol koji osećam kada to ne uspevam preveliki je za mene. Oduvek su me opisivali kao devojku koja brzo i lako odgovara na kritike, ali ja to jednostavno nisam", napisala je.

"Moja želja da budem voljena i da ne razljutim ljude oko sebe pretvorila me u nešto što ne zaslužujete i drugačiju osobu od one koja sam bila u početku. Želim vam lep život, tviteraši. Znajte da sam uvek mislila samo na vas!", završila je 35-godišnja Krisi.

Podsetimo, Krisi Taigen je nedavno bila na udaru kritika zbog fotke koju je objavila - pozirala je u toplesu kada je u kadar ušao dvogodišnji sin i stao joj među noge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare