Zdrav duh

Umetničko klizanje: Trofej Beograda 2021 VIDEO

Trofej Beograda 2021 u umetničkom klizanju održava se 01. i 02. aprila od 11 do 17 časova, u Ledenoj dvorani "Pionir". Zbog pandemijske situacije ove godine nije moguće prisustvo gledalaca.

Četvrtak, 01.04.2021.

15:42

Izvor: Super žena

Umetničko klizanje: Trofej Beograda 2021 VIDEO
Foto: Printscreen/Prva TV

Podeli:

Takmičenje "Trofej Beograda 2021" održava se 1. i 2. aprila, a održava se u devet kategorija za uzrast od 6 do 20 godina. Učestvuju klubovi iz Beograda, Novog Sada i Subotice, a tu su i gosti iz Sarajeva.

"Nastup traje između dva i tri minuta, u zavisnosti od uzrasta i kategorije. Sudije će ocenjivati skorove, piruete, kompletan umetnički utisak i umeće", rekla je Mila Petrović, trener umetničkog klizanja za emisiju 150 minuta Prve TV i dodala da pad takmičara ne mora da znači i gubitak bodova.

"Sezona traje do kraja aprila, ali postoje tendencije da će se to produžiti zbog interesovanja kako za školu klizanja, tako i za rekreativno klizanje i hokej", rekla je Mila Petrović.

Pogledajte u video prilogu kako izgleda takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare