Zdrav duh

Smršala preko 50 kilograma bez odlaska u teretanu

"Nisam se dobro osećala, bila sam skroz posramljena kako izgledam."

Petak, 25.06.2021.

13:13

Izvor: Super žena

Smršala preko 50 kilograma bez odlaska u teretanu
Foto: shutterstock

Podeli:

Grejs Volski (33) iz Kanzasa imala je preko 150 kilograma, kada je konačno posle niza neuspelih pokušaja da smrša, čvrsto rešila da će da promeni svoj život: "Sve sam ignorisala - moje misli, osećanja, pokretljivost. Nisam se dobro osećala, bila sam skroz posramljena kako izgledam", prisetila se.

Odlazak na kraći put sa porodicom uticao je na njenu odluku: "Zbog gojaznosti nisam mogla da se dobro krećem, bila sam u redu zajedno sa ljudima koji imaju velike zdravstvene probleme, hendikepirani su od rođenja, a ja sam sama sebi ovo uradila. Znala sam da mora nešto da se promeni", bila je jasna.

Iako je pokušala mnoge dijete i metode da bi se rešila kilograma, smatrala je da problemu preterane gojaznosti mora da pristupi drugačije: "Na programu sam koji podrazumeva da ne moram da idem u teretanu. Šetnja je moja aktivnost. Takođe, čvrsta sam bila u odluci da jedem samo kad sam gladna. Počela sam da učim da volim sebe, što j etakođe bitna stvar", rekla je.

Smršala je preko 50 kilograma, a svoje iskustvo svakodnevno deli da Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.