Zdrav duh

"Imam 50 godina i neću da se odreknem minića i bikinija" FOTO

"Vikendom se ponekad uskladim i sa svojom ćerkom, koja će uskoro napuniti 18 godina. Nosim pocepane farmerke. I da, kolena su mi pomalo naborana", kaže Trejsi Li Sojer (50).

Ponedeljak, 30.08.2021.

09:29

Izvor: The Sun

Foto: Profimedia

Podeli:

Pocepane farmerke "neprikladne" su za žene starije od 35 godina, a nošenje bikinija za one starije od 41 godinu, tvrdi jedno istraživanje. Trejsi Li Sojer (50), modna urednica, nikako se ne slaže s ovim tvrdnjama.

"Uskoro ću proslaviti 50 godina i ne pomišljam da iz svog ormara bacim bikinije ili bilo šta drugo što se smatra 'neprikladnim' za nekoga u mojim godinama", rekla je Trejsi, koja voli da odbacuje modna pravila, a sve to dokumentuje na svom Instagram profilu i ne obazire se šta drugi misle o tome.

"Ono što je za mene bilo ključno je da sebe pogledam u oči u ogledalu i prihvatim ko sam i kako izgledam. Naučila sam da volim svoje bore. To mi je pomoglo da pronađem sebe i shvatim šta mi odgovara", otkrila je.

"Vikendom se ponekad uskladim i sa svojom ćerkom, koja će uskoro da napuni 18 godina, u odgovarajućim iscepanim farmerkama. I da, kolena su mi pomalo naborana, ali mislim da im to daje šarm", kaže Trejsi i savetuje sve sredovečne i starije žene da ne postavljaju sebi neke stilske ili modne granice.

"Kako starimo, često se govori da nosimo ono u čemu se osećamo prijatno, što nije loše i odevanje može da bude bez stresa. Međutim, ako ne pokušate nešto drugačije, nikada nećete znati kako se osećate u tome. Zato, nemojte nametnuti sebi neka ograničenja. Nikada niste prestari da nešto obučete. Probajte i nosite ako se u tom osećate srećno", rekla je Trejsi, koja takođe obožava da nosi i bikinije.

"Bikiniji su za svakoga i ja obožavam da ih nosim. Nemam apsolutno nikakvu nameru da ih se ikad odreknem kao i seksi donjeg veša", dodala je, a piše "The Sun".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.