Zdrav duh

Što starija, to lepša: Sofija Vergara privlačnija nego ikada FOTO

Kolumbijsko-američka glumica Sofija Vergara i dalje je jedna od najseksepilnijih i najbolje plaćenih zvezda na televiziji, a ovog jula napunila je 49. godina.

Ponedeljak, 06.09.2021.

13:40

Izvor: B92

Što starija, to lepša: Sofija Vergara privlačnija nego ikada FOTO
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Zvezda serije "Moderna porodica" svrstana je i među 100 najuticajnijih žena na svetu, a dobila je i svoju voštanu figuru u Muzeju "Madam Tiso".

Na Instagramu je aktivna i često objavljuje fotografije, i iz američkog muzičkog šou programa "Amerika ima talenat", u kojem je u žiriju, ali i fotografije iz mladosti, na kojima joj pratioci dele komplimente i zaključuju da je sve lepša što je starija.

Početkom vikenda objavila je fotografije direktno iz "Amerika ima talenat" i napisala da je to bila "jedna od najluđih noći otkad je ona u žiriju" a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se nizali.

Bila je udata za Džoa Manola, koji je bio njena srednjoškolska ljubav. Za njega se udala odmah posle srednje škole i sa 19 godina, rodila sina Manola (1991.). Razveli su se dve godine kasnije.

Sa sadašnjim suprugom, Džoom Manganijelom (44), verila se posle šest meseci zabavljanja, a venčali su se naredne godine, 2015.

O njenoj duhovitosti, posebnosti i šarmu, govorio je sam Džo, gostujući u vrlo popularnoj emisiji.

"Tada smo još bili vereni. Vraćao sam se sa puta i na aerodromu video magazin u kojem sam bio ja na nekoj listi deset najatraktivnijih muškaraca godine. Kupio sam, došao kod nje, i onako, iz šale, dao joj magazin da pogleda, da se pohvalim. Sve kroz šalu, da vidi sa kim je verena. Ona je počela da gleda fotografije, i sve vreme dok sam ja pričao, ćutala i sa osmehom listala strane. Kada sam je pitao što ćuti i šta misli, samo mi je rekla 'Ništa, gledam ko su ostala devetorica'".

Od 2016. godine, Sofija Vergara važi za naplaćeniju televizijsku glumicu, koja godišnje zarađuje više od 40 miliona dolara.

Sama Sofija više puta je isticala koliko joj je humor i pozitivna energija važna, i koliko joj je to pomoglo da prebrodi teške periode u životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.