Zdrav duh

Džejmi Li Kertis o plastičnoj hirurgiji: "Ponizili su me na snimanju"

"Prirodno imam natečene oči. Jednom sam došla na set, a kamerman je rekao: 'Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbule'. Otišla sam na operaciju da bih uklonila kesice", ispričala je glumica

Petak, 08.10.2021.

10:23

Izvor: B92

Džejmi Li Kertis o plastičnoj hirurgiji:
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica Džejmi Li Kertis (62) govorila je o opasnostima koje nosi plastična hirurgija, kao i nametnutim idealima lepote. I na svojoj koži je to osetila, istakla je u intervjuu.

"Današnji trend filera, operacija i opsesija filtriranjem slika, sve to što radimo kako bismo prilagodili svoj izgled jednostavno briše generacije i generacije lepote", rekla je pa nastavila: "Jednom kada radiš nešto na licu, to ne možeš da popraviš. Probala sam plastičnu hirurgiju i nije mi pomogla. Zbog nje sam se navukla na tablete Vikodin. Sada sam čista pune 22 godine."

I dok neki ne mogu da se udalje od društvenih mreža, Džejmi ih koristi samo da bi prodala neki proizvod i istakla ono što je bitno.

Već ranije je pričala o tome da je bila zavisna od alkohola i tableta, a njih je počela da pije nakon operacije očiju.

"Prirodno imam natečene oči. Ako pogledate moje fotografije iz detinjstva, izgledam kao da nisam spavala. Uvek sam bila takva. Snimali smo scenu u sudnici, s visoko postavljenom fluorescentnom rasvetom. Ja sam stupila na scenu, a kamerman je rekao: 'Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbule'. Bila sam prestravljena i tako postiđena da sam nakon snimanja otišla na rutinsku operaciju kako bih uklonila kesice", objasnila je glumica i dodala da je bila i na botoksu i na liposukciji, ali da joj ništa nije "pomoglo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare