Zdrav duh

Ponosna Ivana Španović pokazala diplomu FOTO

Ivana Španović, odskoro Vuleta, objavila je fotografiju sa diplomom na svom Instagramu.

Sreda, 13.10.2021.

21:25

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Najbolja atletičarka Srbije, koja se pre nekoliko nedelja udala za svog dugogodišnjeg partnera Marka Vuletu, sada je podelila nove lepe vesti.

"Osećam intimniju vezu sa mojom drugom strašću sada kada imam još jednu diplomu za personalnog trenera. Veliko hvala Savezu za rekreaciju i fintes Vojvodine na pomoći da se ovo realizuje“, napisala je Ivana na ćirilici, a kasnije i na engleskom za navijače u inostranstvu.

Srpska atletičarka Ivana Španović izbila je na prvo mesto svetske rang liste skoka u dalj u konkurenciji dama nakon poslednjeg mitinga Dijamantske lige.

Imajući u vidu da je takmičarska sezona skoro gotova izvesno je da će Ivana na prvoj poziciji ostati sve do kraja 2021.

Fotografije sa venčanja Ivane Španović FOTO

Ivana Španović promenila prezime

Da sve bude još vesellije, i Ivanin suprug Marko Vuleta, inače fitnes trener, dobio je još jednu diplomu. I on je danas, par sati pre Ivane, pokazao diplomu i na svom Instagramu je napisao:

"Ponosan što sam dodao još jedan sertifikat u svoju kolekciju, ovog puta je to za personalnog trenera od nasm fitness organizacije, u okviru koje držim predavanja i za koju imam samo preporuke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.