Zdrav duh

Viber zajednica Superžene za šest meseci preko 100.000 članova

Polovinom aprila ove godine, B92.net doneo je dve nove zajednice na Rakuten Viber - omiljenu platformu našeg regiona za razmenu poruka, a jedna od njih bila je i Superzena.

Sreda, 20.10.2021.

10:00

Izvor: Super žena

Viber zajednica Superžene za šest meseci preko 100.000 članova
Foto: Promo

Podeli:

Pozvali smo tada sve koje zanimaju ženske teme - najbolji recepti, moda, zdravlje, lepota, nega, horoskop, ali i najlepše ljubavne priče, žene koje vode najuspešnije Instagram naloge, superžene iz našeg okruženja, uspešne žene i one koje obeležavaju 21. vek – da se priključe našoj zvaničnoj Viber zajednici Super žena.

Za ovih šest meseci svakodnevno smo u našoj Viber zajednici delili po jednu ili dve priče, trudili se da podelimo najbolje i najbrže recepte koje su važne svakoj modernoj ženi, da skrenemo pažnju na neke dobre i pametne ljude iz našeg svakodnevnog okruženja, da podelimo modne trikove i modne trendove, da nađemo za vas kvalitetno i pristupačno u ponudi na našem tržištu...

Delili smo sa vama i zanimljivosti: koliko košta Luj Viton torbica u obliku aviona, ko je prva arapska astronautkinja, šta je ključno za dobru kafu, ko je najbogatija žena na svetu.

Pitali smo vas ko su danas superžene i svakodnevno sa vama delili priče o njima tokom juna a vi ste sa nama delili utiske, kako na Viberu emotikonima, tako i na društvenim mrežama i našim grupama.

Objavljivali smo i ankete u našoj zajednici na Viberu, i pitali vas da li planirate odmor i hoćete li putovati u inostranstvo, zajedno smo pratili Evrosong i u anketi procenjivali kako će Srbija proći...

Nekada smo vam samo, kada su kišni i tmurni dani, poželeli da ne izgubite osmeh.

Od 15. aprila do danas, za samo šest meseci, stigli smo do 100.000 članova u našoj zajednici. Hvala vam na poverenju, hvala vam što ste tu, hvala vam što nas pratite.

I ostanite uz nas, spremamo lepa iznenađenja.

Da postaneš član Super žena zajednice klikni OVDE

I ne zaboravite.
Tu je i naša B92 Viber zajednica u kojoj svakoga dana dobijate najvažnije informacije, upravo one za koje znamo da ćete odmah poželeti da ih prosledite svojim Viber kontaktima.

A ako fan sporta - kolege iz sportske redakcije čekaju vas u našoj B92 Sport Viber zajednici.

Smatramo da je tema mentalnog zdravlja veoma važna, danas možda i više nego ikad. Pozivamo te, zato, da postaneš deo zvanične Viber zajednice projekta #kakosi.

Da postaneš član #kakosi zajednice klikni OVDE

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare