Zdrav duh

Prestala sa brijanjem tela, jer ju je iscrpljivalo; "Muškarci to vole" FOTO

Kendis Sintije je prestala da se brije nakon što joj je 2018. godine dijagnostikovano stanje koje izaziva osećaj umora.

Nedelja, 17.04.2022.

10:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ova 32-godišnja majka jednog deteta za životne potrepštine zarađuje od prodaje svojih fotografija koje akcenat stavljaju ne njene neobrijane delove tela - ispod pazuha, oko intimnih delova i na nogama.

Trenirala 14 godina da bi imala ovakve noge, ali joj često dobacuju: "Gde si Ronaldo?"

Kako je rekla za strane medije, 2018. godine odlučila je da odustane od brijača nakon što joj je utvrđeno da ima narkolepsiju - stanje zbog kog se konstantno oseća umorno i iscrplejno. Ubrzo je shvatila da je brijanje dodatno iscrpljuje, te je jednostavno odlučila da pušta dlake na telu, kako bi čuvala što više energije.

Supruga fudbalera Filipa Đorđevića u mikro bikiniju - "bez rizika nema zabave" FOTO

Fotografije neobrijanog tela objavljuje na OnlyFansu, a od toga zarađuje veliku svotu novca.

"Kada mi je dijagnostikovana narkolepsija, morala sam da se preispitam koje aktivnosti mi troše najviše eenergije. Često sam umorna, a najobičnije brijanje tela dodatno me iscrpljuje”, priznala je Kendis koja priznaje da joj brijanje nije oduvek bila omiljena aktivnost.

Izgubila više od 50 kg, pa postala misica: "Ne želim da rađam decu, prioritet su mi izlasci"

"Shvatila sam da se više brijem zbog drugih ljudi, nego zbog sebe. Iako mi je u početku bilo teško da izađem u javnost sa dlakavim rukama i nogama, danas je sasvim drugačija prča", tvrdi ona.

Što se tiče njenog ljubavnog života, Kendis kaže da postoji veliki deo muškaraca koje privlači ona.

"Neke muškarce odbijaju dlakave noge i pazuh, ali postoji i veliki deo muškaraca koji to voli” rekla je i dodala da joj je prodaja fotografija dlakavih nogu i pazuha postala glavni izvor prihoda.

Ona je ,takođe, istakla da joj je zbog ovog dobila veliko smopouzdanje, ali i samopoštovanje prema sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.