Zdrav duh

Francuska ikona iskritikovala Madonu: "Kako može da se pogleda u ogledalo?"

Gostujući u TV emisiji "Sept à Huit", francuska glumica i nekadašnje zaštitno lice Šanela Karol Buket pričala je o estetskoj hirurgiji, te je iskoristila priliku da iskritikuje pop pevačicu Madonu.

Nedelja, 08.05.2022.

15:41

Izvor: Super žena

Francuska ikona iskritikovala Madonu:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Kad vidim one osobe koje su se podvrgle estetskim zahvatima i kad se te intervencije malo primećuju na osobi, uvek pomislim - 'možda'. Ali problem je što se to uvek vidi i ne možeš a da ne primetiš. Tako da - ništa od toga", kaže Buket.

Tada je glumica iskoristila primer Madoninih esteskih korekcija kako bi svoje reči potkrepila dokazima.

"Oprostite, ali videla sam Madonine fotografije i uhvatila me panika, preplašila me. Kako može da se pogleda u ugledalo ujutro? To nije ona. To je neko drugi", kaže Kaol koja ne krije šok od Madoninog fizičkog izgleda.

"Ženama nije lako da se suoče sa starenjem, međutim, to je deo života", kaže Buket, te dodaje da ona lično ne namerava da se podvrgne estetskoj hirurgiji kako bi, kaže ona, "vratila vreme".

Podsetimo, Karol Buket glumila je u više od 40 filmova, a ostaće najpoznatija po ulozi Bondove devojke. Pored spomenute uloge, Karol je osvojila srce publike ulogom u međunarodno uspešnoj drami-komediji Trop belle pour toi (1989. godine). Uloga joj je donela i nagradu César za najbolju glumicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.