Viktorija Bekam iznenađuje: "Želja da budemo mršave je staromodan stav"

Modna dizajnerka i žena popularnog fudbalera Viktorija Bekam u nedavnom intervjuu za britanski časopis "Gracija" govorila je o modnim trendovima, ali i o fizičkom izgledu današnjih žena.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ona je za spomenuti magazin istakla da su danas žene slobodnije, svoje, da se ne boje tuđih predrasuda i da, na kraju, ona želi da njena ćerka Harper sledi njihov primer.

"U Majamiju ima mnogo žena sa oblinama, i one zaista znaju kako to da nose, znate? Šetaju kroz Majami Bič bez mnogo odeće i izgledaju fantastično. Pokazuju svoja tela sa velikim samopouzdanjem. Mislila sam da su i njihov stav i njihov stil zaista oslobađajući. I kao majka, volela sam što je Harper bila u blizini žena koje su zaista slavile svoje obline i uživale u tome kako izgledaju."

Zdravlje žena je na prvom mestu, a kako je Viktorija Bekam rekla, bitno je da one znaju ko su i šta žele od života.

"Želja da budemo mršave je staromodan stav. Mislim da žene danas žele da izgledaju zdravo i oblo. Žele da imaju grudi – i guzu. Što ste zaobljenije, moje VB haljine izgledaju bolje", kaže ona.

I vitka Viktorija Bekam je shvatila da i ona sama želi promenu fizičkog izgleda, pa je tako odlučila da promeni svoj ustaljeni režim treniranja. Sad pet, nekad i šest puta dana u nedelji diže tegove.

"Uvek sam se pomalo plašila tegova, ali ispostavilo se da ih volim. Imam čak i te specijalne rukavice za njih. Dobro je promeniti stvari i ostaviti telu da se prilagodi. Sada imam mnogo izraženije mišiće", ​​kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu