Zdrav duh

Ronaldova Georgina srušila mit o savršenom telu nakon porođaja FOTO

Slavni fudbaler Ronaldo i njegova izabranica Georgina uživaju na odmoru na Ibici, a njihove zajedničke trenutke zabeležili su i fotografi.

Utorak, 28.06.2022.

15:31

Izvor: Super žena

Ronaldova Georgina srušila mit o savršenom telu nakon porođaja FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Sa viškom kilograma, strijama i stomačićem nakon porođaja, Georgina Rodrigez blistala je na porodičnom odmoru. Ona je primer svim majkama da su promene na telu nakon porođaja prirodni sled događaja, te da žene trebaju da budu ponosne na iste.

U crnom bikiniju i sa raspuštenom kosom, ova 28-godišnjakinja uživala je u porodičnim trenucima.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo i njegova izabranica Georgina pre nekoliko meseci suočili su se sa gubitkom jednog blizanca. Srećom, njihova ćerka je preživela, ali dečak, nažalost, nije. Kristijano je tada napisao:

"Sa najdubljom tugom moramo da vam saopštimo da je naš sinčić preminuo. To je najveća tuga koju bilo koji roditelj može da oseti. Samo rođenje naše devojčice daje snage da preživimo ovaj momenat sa nekom nadom i srećom. Voleli bismo da se zahvalimo doktorima i medicinskim sestrama za svu njihovu brigu i podršku. Razoreni smo ovim gubitkom i ljubazno vas molimo za privatnost u oim teškim trenucima. Naš sinčić, beba... naš anđeo. Uvek ćemo te voleti. Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.