Zdrav duh

Kako je Eva Longorija smršala 20 kilograma

Eva Longorija (47) svetsku slavu stekla je ulogom Gabijele Solis u čuvenoj seriji "Očajne domaćice", koja se prikazivala od 2004. do 2012. Od tada svaki njen korak se prati u stopu.

Ponedeljak, 01.08.2022.

07:46

Izvor: B92

Kako je Eva Longorija smršala 20 kilograma
Foto: EPA-EFE/Antonio Paz

Podeli:

Glumica trenutno uživa u godišnjem odmoru, a na svom je Instagram profilu često deli atraktivne lsike sa plaža. Nedavno je pozirala u žutom bikiniju i zaradila brojne komplimente pratioca. Niko ne bi ni pomislio kako se borila s viškom kilograma i da je bila na meti kritika.

POdsetimo, Eva se porodila 2018. godine, a kako je ranije ispričala, u trudnoći se ugojila 20 kilograma. Međutim, telo je uz pomoć ishrane i jedne nesvakidašnje fizičke aktivnosti vratila u pređašnju formu.

Mirka Vasiljević posle svake trudnoće ima poseban režim ishrane; evo kako uspeva da održi liniju

Reč je o skakanju na trambolini, koje praktikuje sat vremena dnevno: "Jako je zabavno! I dobro je za moja kolena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trambolina je jako dobra, odlična je za moje telo. Pogledajte šta mi je napravila", pričala je za medije.

Iz izhrane je eliminisala šećer, testeninu, a njeni obroci se sastoje od organskog voća i povrća. Najčešće doručkuje belance od jaja uz voće a za večeru jede ćuretinu ili ribu pripremljenu na pari sa dosta povrća. Za užinu jede svež krastavac poprskan limunovim sokom, jabuke, mlad sir ili puter od kikirikija. Umesto slatkiša jede koštunjavo voće sa jogurtom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare