Zdrav duh

Godinama je trpela uvrede, a onda se izdigla "kao feniks iz pepela": Bivša misica opet blista FOTO

Glumica Prijanka Čopra nedavno se pojavila na premijeri Amazonove TV serije "Citadel" u Mumbaiju i to u društu kolege Ričarda Madena.

Sreda, 05.04.2023.

11:57

Autor: J.V.

Godinama je trpela uvrede, a onda se izdigla
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova 40-godišnja glumica je za tu priliku obukla glamuroznu tirkiznu kreaciju koju potpisuje modna kuća "Versače", a celokupno izdanje upotpunila je crnim glomaznim štiklama. Kada je reč o frizuri, Prijanka se odlučila za jednostavne talase koji su padali preko njenih ramena.

Inače, glumica je 2000. godine proglašena za najlepšom ženom sveta, te je pomenute godine dobila i formalno priznanje kao mis sveta. Međutim, ta titula joj je donela više nesrećnih događaja, nego lepih, a o tome je Indijka progovorila tek prošle godine.

"Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote, svi smo. Dok sam odrastala, verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem "upeglana". Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom", rekla je glumica.

*ALT

Takođe, 40-godišnja Prijanka se u jednom intervjuu prisetila "mračne faze života" koju je prošle godine ispričala za "VS Voices".

"Jela sam svoje emocije. Moje telo je počelo da se menja, ušla sam u tridesete. Prošla sam kroz veliku borbu jer sam na internetu dobijala uvrede kao što su: 'Izgledaš drugačije', 'Stariš' i još puno sličnih stvari. To mi je napravilo nered u glavi. Očigledno, odrasla sam u industriji u kojoj sam imala toliko sužen pogled o tome kakav je moj oblik tela, kakva je moja figura ili moje mere. U vreme mojih dvadesetih mislila sam da je to normalno", rekla je glumica tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare