Zdrav duh

Jedva je "spasila živu glavu" nakon što je izvadila šest rebara: A onda je promenila život iz korena

Devojka iz Švedske Piksi Foks htela je da izgleda kao lik iz crtanih filmova. Raznim estetskim operacijama uklonila je grudi, rebra i izvršila rekonstrukciju lica.

Subota, 15.04.2023.

10:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Piksi (32) platila je 80.000 evra za dramatičnu transformaciju sa ciljem da dobije izgled kao Džesika Rebit ili, pak Trnova Ružica. Nakon što je izvadila šest rebara i krenula sa daljim operacijama, ubrzo je uvidela da njeno zdravlje ne može više da podrži ove operacije.

Nakon što je nekoliko meseci nestala sa društvenih mreža, Piksi Foks se posvetila oporavku, kao i skretanju pažnje mladim devojkama o opasnosti i o zavisnosti od hirurških zahvata.

"Hvala vam na strpljenju. Oporavljam se od komplikacija tokom operacije. Provodila sam vreme sa porodicom i nekoliko prijatelja koji su mi bili od velike pomoći tokom ovog procesa. Bila sam poznata po plastičnim operacijama, reklamirala sam lekare i zahvate koje su radili na meni", napisala je ona, te nastavila:

"Živim kod kuće sa svojom porodicom u Švedskoj, oporavljam se od oštećenja mozga koje sam dobila nakon operacije kod ovog lekara. Uništio je živote toliko ljudi. Čak i okončao ljudski život. Ne preuzima odgovornost za to. Čak me i blokirao na društvenim mrežama. Naravno, to je ono što on radi kada stvari krenu po zlu. Nisam ja prva. Ovaj post pišem samo kao upozorenje drugima. Ne verujte ovom lekaru", napisala je Piksi.

Umesto objava o plastičnim operacijama, ona sada vreme provodi sa svojim ljubimcima, okružena prirodom. Na društvenim mrežama otkriva da se oporavlja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.