Zdrav duh

Nikad iskrenija Adrijana Lima: "Svaki dan je nova borba"

U nedavnom intervjuu za magazin "People" čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima nedavno je pričala o borbi sa viškom kilograma nakon porođaja, te je otkrila da je svaki dan za nju nova borba.

Nedelja, 16.04.2023.

08:25

Izvor: Super žena

Nikad iskrenija Adrijana Lima:
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, nakon pet godina pauze od manekenske karijere, Adrijana Lima se vratila na velika vrata. Obnovila je saradnju sa čuvenim brendom ženskog donjeg veša Victoria’s Secret, pa je samim tim ponovo postala i njihovo zaštitno lice.

Međutim, mnogobrojne kritike i uvrede šire javnosti povodom njene kilaže nakon povratkan nisu izostale, a sada je lepa brazilska manekenka odlučila da prokomentariše svoju situaciju.

Manekenka se porodila u avgustu, kada je dobila sina, a kaže da se zbog sporog gubitka viška kilograma svaki dan podseća da prihvati svoje novo telo.

“To je sada prelazno telo, jer sam rodila bebu. Dakle, upravo ste stvorili život. To je veliki blagoslov. Svako telo ima drugačiju reakciju tokom trudnoće i nakon trudnoće", pojasnila je, te dodala:

"Dakle, morate konstantno da vežbate da prihvatite promene, a ja se borim svaki dan", priznala je.

Kaže da "tu i tamo postane nesigurna" te da svakog dana sebe podseća da je samo čovek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.