Zdrav duh

Nikolija otkrila pravu istinu o svojim plastičnim operacijama, ovo moraju da čuju svi VIDEO

Srpska pevačica Nikolija Jovanović nedavno je progovorila o svojim estetskim korekcijama, te je u video-materijalu, objavljenom na TikToku, detaljno objasnila lični doživljaj hirurških procedura.

Četvrtak, 20.04.2023.

14:06

Izvor: Super žena

Nikolija otkrila pravu istinu o svojim plastičnim operacijama, ovo moraju da čuju svi VIDEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Njen video-snimak na TikToku je za kratko vreme postao popularan, a trebalo bi napomenuti da je Nikolija jedna od retkih poznatih ličnosti koja je odlučila javno da priča o svojim estetskim korekcijama.

"Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga", kaže Nikolija.

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - nikolijaofficial

Osim operacije grudi, Nikolija je imala još korekcija na svom telu.

"Druga glupost koju sam napravila i srećom popravila koliko je bilo moguće su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila metakril. On se vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile."

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare