Zdravlje žene

Klik do sigurnog putovanja

U jeku priprema za praznično putovanje, vreme neumitno “curi” i u kofer često ne stane sve ono što ste planirali.

Ponedeljak, 28.12.2015.

09:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Bilo da putujete u inostranstvo na doček Nove godine ili idete na skijanje, nemojte zaboraviti jednu važnu “sitnicu” – putno osiguranje. Od sada osiguranje ne morate pakovati u kofer, već ga možete “nositi” i na svom mobilnom telefonu. Online kupovina u prodavnici AXA Osiguranja https://shop.axa.rs uštedeće vaše vreme i obezbediti vam bezbrižno praznično putovanje već od 138 dinara dnevno.

Na portalu „Osiguranje na klik“ AXA Osiguranje vam je omogućilo najbržu i najefikasniju online kupovinu putnog osiguranja u Srbiji. Putno osiguranje pruža hitnu i efikasnu medicinsku pomoć, pravnu ili putnu asistenciju u inostranstvu sa pokrićem do 35.000 evra.

Kupovinu možete obaviti sa svog mobilnog telefona, na putu ka aerodromu ili u automobilu dok ste u Srbiji na putu ka inostranstvu. Plaćanje se obavlja platnim karticama, a sigurna kupovina obezbeđena je korišćenjem trenutno najviših sigurnosnih standarda. Potvrda o osiguranju isporučuje se na e-mail adresu.

Na portalu „Osiguranje na klik“ možete kupiti putno osiguranje za individualna ili porodična putovanja, po veoma pristupačnim cenama od 200 dinara dnevno za skijaše na individualnim putovanjima, odnosno 260 dinara dnevno za porodicu na skijanju. Putno osiguranje namenjeno je osobama do 85 godina starosti za putovanja u Evropi, ali i šire. Na raspolaganju su tri vrste paketa, koji se razlikuju po broju pokrivenih usluga i iznosima pokrića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare