Da li je ovo najbizarnija reklama o problemu žena ikada snimljena?

Kampanja "Everybody loves boobs“ napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli

U želji da podrže žene koje se bore sa rakom dojke, napravili su neobičan, pa čak i bizaran video-spot sa grudima koje govore. Kako je prikazivanje golih grudi, odnosno bradavica, zabranjeno na Fejsbuku, rešili su da na grudima stave usne.

Snimak počinje sa ženom u bademantilu na kome su logo Fejsbuka i Instagrama.

"Društvene mreže cenzurišu bradavice čak i u ovakvim slučajevima, kada želimo da upozorimo na rak dojke. Vreme je da progovorimo glasnije protiv cenzure“, čuje se glas na video-snimku. Žena zatim skida svoj bademalntil i u prvi plan dolaze njene grudi, dok usne na bradavicama počinju da pevaju.

I dok se u refrenu pesme čuje "Svi vole grudi“, glas ih prekida i izgovara: "Ne, ne svi, kancer nas ne voli“, dok na snimku prikazuju grudi žene koja je zbog bolesti bila prinuđena da ukloni jednu dojku.

Video-spot nosi važnu poruku – da žene treba redovno da posećuju lekara, a da u sve to treba da budu uključeni i muškarci i očevi, jer se i njih tiče.

Video-snimak je pregledan više od 140.000 puta i izazvao je burne reakcije. Ovaj pomalo bizaran snimak napravila je agencija koja je prošle godine objavila takođe video-spoz kojim je želela da pokaže da, za razliku od bradavica na ženskim grudima, prikaze bradavica muškaraca nijedna društvena mreža ne cenzuriše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 12 sledeca idi na stranu