Zdravlje žene

Jedan detalj je promenio sve: Fotografisala se u bikiniju i spasla sebi život

Dvadesetjednogodišnja Kloi Džordan je usnimila običnu selfi fotografiju, ne sluteći da će joj upravo ona spasiti žitvot.

Sreda, 09.08.2017.

09:43

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

A post shared by cloejordan (@cloejordan_x) on

Kloi Džordan iz Vulverhemptona u Engleskoj napravila je selfi fotografiju u bikiniju, nakon koje je primetila mladež na stomaku.

Iako je prvobitno mislila da je bezopasan, on je počeo da menja veličinu i boju, kada je Kloi rešila da ode na pregled kod lekara i utvrdi o čemu je reč.

Nakon prvih analiza utvrđeno je da je reč o melanomu, vrsti tumora kože koji se širi na druge organe tela.

A post shared by cloejordan (@cloejordan_x) on

Jedan od simptoma je pojava novog mladeža, obično na mestu koje se dosta izlaže suncu.

Zahvaljujući brzoj reakciji lekara, Kloi je odstranjen mladež, a ona je odmah potom objavila fotografije svog stomaka, pre i posle operacije.

A post shared by cloejordan (@cloejordan_x) on

Kloi, koja još uvek ide na tretmane kod lekara, rekla je za "Hafington post" da nikada ne možeš biti previše brižljiv i obazriv kada je reč o mladežima.

"Od kada sam podelila na internetu svoju priču, bila sam zatrpana porukama podrške. Mnoge devojke su mi slale fotografije mladeža koji su im sumnjivi. Rekla bih svima koji prim3ete neke promene na koži da se na vreme konsultuju sa lekarom."

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.