Zdravlje žene

Rita Ora zapalila internet seksi fotkom, ali kada vidite njenu majku ostaćete bez teksta FOTO

Ona baš ume da skrene pažnju na sebe. Kada Rita Ora ode na odmor, ona o tome obavesti sve svoje fanove, a uz to ih uvek počasti i nekom vrelom fotkom.

Utorak, 30.07.2019.

14:56

Izvor: Super žena

Rita Ora zapalila internet seksi fotkom, ali kada vidite njenu majku ostaćete bez teksta FOTO
Foto: Gettyimages/Jamie McCarthy

Podeli:

Tako je bilo i ovog puta. Sa nepoznate egzotične lokacije, pevačica je poslala fotografiju na kojoj pozira u mokrom kupaćem kostimu koji otkriva sve njene adute.

"Nadam se da uživate u letnjem odmoru", napisala je Rita u opisu fotografije.

Fanovi nisu časili ni časa da na njenu objavu okače laskave i seksi komentare.

"Voda mora da je bila hladna", napisao je jedan od pratilaca na račun njenih ukrućenih bradavica na slici.

"Udaj se za mene", drugi je napisao ozbiljnu ponudu.

Odličan izgled Rita je nasledila od svoje majke. Da je genetika čudo njena mama je pokazala fotografijom u crvenom kupaćem kostimu uslikanoj pored bazena.

"Pozirala sam u dobrotvorne svrhe i kao ambasador ne zato što sam profesionalni model već da podignemo svest i pružimo pomoć ženaam koje su pogođene rakom dojke da povrate njihovo samopouzdanje", napisala je 53 godine stara Vera Ora.

Veri je kancer dijagnostikovan 2005. godine, a suočila se sa dvostrukom mastektomijom kako bi izbegla smrt, piše Daily Star. Od tada se odlično oporavila. Izgleda da ona i njena ćerka koja je mega zvezda imaju mnogo toga zajedničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.