Zdravlje žene

Emotivna objava bolesne glumice: "Plašim se i plače mi se"

Glumica Selma Bler pri kraju je dvomesečnog lečenja kojim se bori protiv multiple skleroze.

Četvrtak, 01.08.2019.

14:18

Izvor: Super žena

Emotivna objava bolesne glumice:
Foto: Getty/Dia Dipasupil

Podeli:

Ova 47-godišnja glumica objavila je veoma emotivan post na svom profilu na Instagramu u kojem je sa svojim pratiocima podelila kako prolazi kroz vrlo težak period u životu.

"Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu. Želim. Okupaću se. I plakati. Početak je težak. Moram da zapamtim", napisala je Selma uz fotografiju na kojoj se vide noge sa modricama.

Glumica je zbog lečenja i tretmana pre dva meseca napustila Kaliforniju i otputovala u inostranstvo, ali sve vreme lečenja Selma javno govori o svojoj bolesti i obaveštava svoje pratioce o svom zdravstvenom stanju, ali i patnji kroz koju prolazi.

Ona je na Instagram postavila još jednu fotografiju ispod koje je napisala:

"Imam ovu krastu na glavi već dva meseca. Stoji mi kao i moja nova ćelava glava. Nije me briga ni za gubitak kose. Ali ako mi obrve potpuno otpadnu, pevaću drugu pesmu. Ovo sam ja u ovom trenutku, ne objavljujem stare fotografije", napisala je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare