Zdravlje žene

Pevačica dobila treće dete i otkrila šta je posle porođaja najviše plaši FOTO

Alanis Moriset rodila je treće dete koje je nazvala Vinter Mersi.

Utorak, 13.08.2019.

10:46

Izvor: Super žena

Pevačica dobila treće dete i otkrila šta je posle porođaja najviše plaši FOTO
Foto: Gettyimages/Michael Buckner

Podeli:

Uvek nas obraduje vest o prinovama kod poznatih, a pevačica je u 45. godini na svet donela dečaka. Ona već ima sina Evera Imrea od osam godina, ćerku Oniks Solas od tri godine i sada treću bebu sa mužem Mariom Solej Tredvejem.

Pevačica je u martu objavila da je u drugom stanju, a nedavno je govorila i o svom strahu od postporođajne depresije, piše Metro. Patila je od mentalnog poremećaja posle obe prethodne trudnoće, a sada ima ozbiljan plan ukoliko opet primeti simptome.

"Imala sam postporođajnu depresiju posle obe prethodne trudnoće. Imala sam osećaj kao da se nalazim ispod vode i stalno sam imala želju da se izborim da izađem na površinu. Prvi put nisam potražila pomoć čitavih godinu dana i ćetiri meseca, a drugog puta sam čekala četiri meseca. Sada neću da čekam ni četiri minuta i svima sam rekla da iako im budem govorila da sam u redu da znaju da nisam", rekla je pevačica.

Objasnila je da osećaj postporođajne depresije baca sve ostalo u životu u drugi plan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare