Zdravlje žene

"Ovo je moje telo, a ovo je celulit": Pevačica objavila fotografiju svog tela bez fotošopa FOTO

Pevačica odlučila da više ne krije svoje telo iza Fotošopa.

Petak, 06.09.2019.

11:30

Izvor: Super žena

Foto: Gettyimages/Jamie McCarthy

Podeli:

Demi Lovato (27) uvek je bila otvorena sa njenom borbom da dobro izgleda i sada je pokazala da se ne stidi svojih oblina, ali ni nesavršenosti koje ima. Podelila je potpuno neobrađenu fotografiju na svom profilu na Instagramu i pokazala kako njeno telo izgleda.

Uz haštag #NationalCelluliteDay (Nacionalni dan celulita) ona je uz zanimljivu objavu postavila fotografiju.

"Ovo je moj najveći strah. Moja fotografija u bikiniju koja nije uopšte fotošopirana. I pogodite, to je celulit", napisala je ona.

Dugo se stidela svog tela i sakrivala se iza Fotošopa, ali to nije za nju prava lepota već neko vreme. Otkrila je da želi da započne novo poglavlje u svom životu i da se fokusira na to da bude autentična, piše Dejli star (Daily Star).

Priznala je da je njene fotografije u bikiniju pre fotošopirala, kao i da se zbog toga stidi. Želi da bude inspiracija ženama da prihvate svoje telo onakvo kakvo jeste. Njena fotografija ima skoro 6 miliona lajkova do sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.