Zdravlje žene

Glumica fotografijom na kojoj je golišava pokazala koliko je bolest sa kojom se bori teška FOTO

Glumica Selma Bler odlučila je da pokaže kako zaista izgleda stvarnost borbe s multiplom sklerozom.

Ponedeljak, 09.09.2019.

10:47

Izvor: B92

Glumica fotografijom na kojoj je golišava pokazala koliko je bolest sa kojom se bori teška FOTO
Foto: Gettyimages/Rich Fury

Podeli:

Na svom profilu na Instagramu Selma je odlučila da objavi fotografiju na kojoj pozira samo u sakou, a intimno područje u odrazu ogledala prekrila je torbicom u obliku raka. Fotografiju na kojoj je Selma bez pantalona i donjeg veša snimio je fotograf Tom Braun.

"Portret dame", napisala je pored fotografije glumica.

Ona takođe ima i obrijanu glavu, što je pokazatelj da se intenzivno leči od ove opake bolesti. Fotografija je za kratko vreme pobrala simpatije pratioca, a lajkovale su je i mnoge poznate osobe poput Sare Hajlend iz serije "Moderna porodica".

Glumica Kristina Milianvrout napisala joj je kako obožava ovu sliku. Ali nekima se fotografije nisu dopale pa joj je jedan pratilac napisao da bi ipak trebala da nositi pantalone, piše Klix.ba.

"Nemam ih. Možete li verovati! Minimalizam", odgovorila je Bler.

U avgustu 2018. godine Selmi je dijagnostikovana multipla skleroza, a vest o bolesti je objavila u oktobru 2018. godine u veoma emotivnom postu na Instagramu. Od tada je glumica bila veoma otvorena u borbama koje je morala da podnosi, uključujući senzorne i motoričke sposobnosti, vokalne probleme, kao i umor. Njeno lečenje muliple skleroze uključuje podvrgavanje transplantaciji matičnih ćelija hematopoetskih vrsta (HSCT), koje se koriste i za lečenje raka krvi i koštane srži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.