Zdravlje žene

"Pljuvali su moj izgled, a nisu me ni prepoznali": Oskarovka postala kost i koža FOTO

Transformacija kojoj se podvrgla zbog uloge ostavila je sve u šoku.

Četvrtak, 12.09.2019.

16:29

Izvor: Super žena

Foto: Gettyimages/Matt Winkelmeyer

Podeli:

Rene Zelveger transformisala se za ulogu u filmu "Džudi"u kojem glumi legendarnu pevačicu i glumicu Džudi Garland, a iako je dobila samo pohvale za ulogu, njen izgled na premijeri u Torontu naišao je i na kritike.

Naime, iz svetloplave haljine sa dekolteom štrčale su joj ključne kosti. Iako je njena najpoznatija uloga ona punačke Bridžit Džouns, mnogi komentarišu da 50-godišnja glumica trenutno izgleda jako ispijeno. Njeni prijatelji medijima su ispričali da svakodnevno vežba po dva sata, a ponekad istrči i 20 kilometara.

Pre pet godina naveliko se pričalo i pisalo o njenom izgledu, nakon što se na crvenom tepihu pojavila potpuno izmenjenih crta lica. Nedavno je rekla da joj se u tom periodu u sećanje usekao "bolan" događaj u londonskom vozu, piše Index.hr. Kako kaže, sela je pored muškarca i žene koji je nisu prepoznali, a pričali su o poznatim osobama.

"Pričali su o Holivudu i o tome kako su žene u Holivudu lude, naročito ona Rene Zelveger. 'Kako je to mogla da uradi sebi? Zašto je otišla na operacije, kao da nećemo da primetimo. Ne liči na sebe, kako možeš doći do toga da ne ličiš na sebe'", prepričala je njihove reči u jednoj radijskoj emisiji.

U tom trenutku je, kako kaže, ustala i prišla vratima i čula kako muškarac govori da je glupa.

"Tada je pogledao gore i video me. 'Oh, Bože, vi niste... Jeste! Ali ličite na sebe'. Rekla sam mu: 'Da, smešno kako to funkcioniše'", dodala je.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.