Zdravlje žene

Pevačica drastično promenila izgled nakon razvoda: Nikada nije bila mršavija FOTO

Poznata 31-godišnja pevačica Adel nakon razvoda od supruga Sajmona Koneckog drastično je promenila izgled.

Subota, 26.10.2019.

11:37

Izvor: Super žena

Pevačica drastično promenila izgled nakon razvoda: Nikada nije bila mršavija FOTO
Foto: Gettyimages/Christopher Polk

Podeli:

Naime, pevačica ne skriva osmeh, a jedan od razloga njene sreće je to što je drastično smršala, a na tome je radila godinama. Na proslavi rođendana njenog prijatelja i kolege Drejka, Adele je zablistala u nikad mršavijem izdanju. Najnovijim fotografijama pevačica je potvrdila da ne misli da stane u skidanju kilograma pa je tako pokazala javnosti da je spremna na promene, piše klix.ba. Za novi izgled Adel je dobila mnoštvo komplimenata, svi dele mišljenje u tome da joj je godilo to što se posvetila sebi. Naporni treninzi u teretani i novi režim ishrane su se očigledno isplatili. "Ranije sam plakala, ali sada se znojim", poručila je Adel na Instagramu.

Pevačica koja je osvojila 15 nagrada Gremi nakon pet godina veze udala se 2016. godine za 45-godišnjeg Sajmona i s njim dobila šestogodišnjeg sina Anđela. Nakon što je njihovom braku došao kraj, Adel je odlučila da se posveti sebi, što je rezultiralo novim izgledom i pronalasku nove ljubavi sa 37-godišnjim reperom Skeptom, s kojim vezu još uvek nije zvanično potvrdila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare