Porodila se nasred podijuma za igru, a klub bebi poklonio doživotni besplatni ulaz

Trudna 19-godišnjakinja otišla je u provod u noćni klub i rodila bebu nasred plesnog podijuma.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli
Foto: Depositphotos/nd3000
Foto: Depositphotos/nd3000

Još neimenovana žena u ponedeljak ujutru, oko 5:30 časova, dobila je trudove u O'Clubu u francuskom gradu Tuluzu. Kako javljaju lokalni mediji, osoblje kluba je pomoglo devojci pri porođaju.

"Bilo je 5:30, klub se zatvarao. Nije bilo mnogo ljudi unutra kada mi je član osoblja prišao i rekao da imamo hitnu situaciju", ispričala je menadžerka kluba Mari-Helen.

S obzirom na to da je žena bila usred porođaja, morali su brzo da reaguju, piše Index.hr. Pozvali su hitnu medicinsku službu, koja ih je vodila kroz celi postupak.

"Mlada žena nije izgledala kao da je u panici, ali je bila zabrinuta. Tada je beba izašla. To je jedno od najčudnijih zatvaranja koje smo imali. Ovo smo odradili timski, a na kraju smo svi plakali. Pozitivno je što niko nije paničio pa se ni trudna devojka nije uplašila. U svakom slučaju, uspeli smo", rekla je menadžerka kluba.

Možda se pitate šta je žena u poodmakloj trudnoći radila u noćnom klubu u pet sati ujutro.

"Jedna od njenih prijateljica joj je predlagala odlazak u klub kako bi je razveselila jer je imala nekih ličnih problema. Bez brige, nije pila", otkrila je menadžerka kluba.

Nakon ovog događaja klub je odlučio da detetu pokloni besplatni ulazak u O'Club do kraja života.

"Nadamo se da će nas obavestiti o tome kako su ona i dete", dodala je menadžerka.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu