Zdravlje žene

Glumica završila u bolnici: Celo lice joj je u modricama nakon ozbiljnog pada FOTO

Američka glumica Suzan Sarandon šokirala je fanove kada je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima joj je lice u modricama.

Četvrtak, 28.11.2019.

11:17

Izvor: Super žena

Glumica završila u bolnici: Celo lice joj je u modricama nakon ozbiljnog pada FOTO
Foto: Gettyimages/ Brian de Rivera Simon / Stringer

Podeli:

Naime, kako je otkrila, Suzan Sarandon je pretrpela težak pad na okupljanju građana u Nju Hempširu, nakon kog je dobila potres mozga.
"Malo klizanja, potres mozga, slomljen nos i izbočeno koleno. Dakle, izgleda da neću moći da se sretnem s ljudima u Nju Hempširu, pre svega sa senatorom Bernijem Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku", rekla je glumica.

Osim što glumi, Suzan je aktivna i u politici. Prošle godine bila je među 575 žena koje je policija uhapsila u Vašingtonu ispred Senata na protestu protiv američkog predsednika Donalda Trampa, piše Klix.ba. Građani, među kojima je bila i Suzan Sarandon, okupili su se kako bi pokazali nezadovoljstvo zbog Trampove politike prema imigrantima.

"Hitni slučajevi zahtevaju vizionarsko vođstvo. Senator Sanders veruje u nas i zajedničku akciju za bolji svet. On se bori za socijalnu, rasnu i ekonomsku pravdu celog života. Mnogo ranije nego što je krenuo u predsedničku trku. Sada je vreme za nas da se borimo za njega", napisala je Suzan Sarandon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare