Zdravlje žene

Glumica pokazala zid ukrašen muškim polnim organima: "Gotovo i da ih ne primećujem" VIDEO

Ako ste gledali čuvene britanske serije "Broadchurch" i "Fleabag", sigurno ste primetili mladu i talentovanu glumicu Fibi Veler Bridž.

Ponedeljak, 27.04.2020.

18:30

Izvor: Super žena

Glumica pokazala zid ukrašen muškim polnim organima:
Foto: Getty/Chelsea Guglielmino/Staff

Podeli:

Gostujući u jednom popularnom TV šouu otkrila je da se zid, koji se pojavio u seriji "Fleabag", a koji je prepun muških polnih organa, zapravo nalazi u njenoj kući.

"Da, oni su svi ovde, prave mi društvo. Zapravo, tu su privremeno dok ih ne premestim u kancelariju, a to ćemo kada se završi ovaj karantin i nadam se da će postati stalak za kape i šešire", rekla je glumica u emisiji "Graham Norton Show".

"Ovo zapravo dočekuje ljude kad uđu u moju kuću", dodala je glumica.

Ona je otkrila da živi sa sestrom, te da su se saglasile da će taj zid tu biti privremeno, ali da su zbog karantina potpuno zaboravile na njega.

"Znaš ono kad staviš nešto u svoju kuću i onda o tome ne razmišljaš i potpuno zaboraviš da se nalazi tu, postane ti nevidiljivo. Zaboraviš da imaš 12 ogromnih penisa na svojim ulaznim vratima. Dostavljač je došao pre nekoliko dana, otvorio je vrata, a ja sam potpuno zaboravila šta se nalazi iza. Trebalo je nešto da unese u kuću i tako je udarao po penisima dok je ulazio. Rekla sam: O, bože, žao mi je". A on me je samo pogledao mrtav ozbiljan i rekao: To je umetnost. Nikad se ne izvinjavaj zbog umetnosti", prisetila se ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.